Μέλη
Εισάγετε τα στοιχεία σας:
Username:
Password:
Best Sellers
Πωλήσεις Φωτοαντ/κών

usedcopiers.gr

eshop ανακατασκευασμένων φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων εισαγωγής μας σε ανταγωνιστικές τιμές & δυνατότητα αποστολής προς όλη την Ελλάδα.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Στη αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους.

Ισχύουν οι παρακάτω όροι και διαδικασίες επιστροφής:

1.       Όλες οι επιστροφές πραγματοποιούνται εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς, ακόμη και στην περίπτωση των ελαττωματικών προϊόντων.

2.       Μελανάκια Ink-Jet δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση καθώς και Printer Toner Cartridge σε περίπτωση μη αναγνώρισης από τον εκτυπωτή.

3.       Με την συμπλήρωση του εντύπου επιστροφής και με το κατάλληλο παραστατικό (Δελτίο επιστροφής σε προμηθευτή)

4.       Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν σε κάθε περίπτωση τον αποστολέα, ακόμη και στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων.

5.       Τα δέματα επιστροφών πρέπει σε κάθε περίπτωση να επιστρέφονται με την αρχική τους συσκευασία, χωρίς φθορές και να είναι τυλιγμένα είτε με χαρτόνι είτε να βρίσκονται σε εξωτερικό κουτί.

Για την επιστροφή προϊόντων για κάθε λόγο, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής και η τήρηση των παραπάνω όρων. Ο πελάτης δικαιούται να προχωρήσει σε επιστροφή μόνο αφού αποστείλει την παραπάνω φόρμα συμπληρωμένη και λάβει στην σχετική έγκριση.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ .DOC

Δέματα που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, δεν θα παραλαμβάνονται και θα επιστρέφουν στον αποστολέα.

Με την παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή και αφού βεβαιωθεί ότι η συσκευασία τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ότι το προϊόν έχει πωληθεί από την εταιρεία μας, σας παρέχουμε πιστωτικό τιμολόγιο που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε για τις επόμενες αγορές σας στο Analosimo.net.

Επιστροφή Χρημάτων δεν γίνεται σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους και καλύπτονται από εγγύηση από το Analosimo.net, τότε επιστρέφεται το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του Analosimo.net θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάσταση του ? αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του. Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Προϊόντα στο καλάθι: 0
Σύνολo αγορών: 0 €
Ωράριο Λειτουργίας
Δε-Πα: 9:00πμ - 16:00μμ.
Σα: 9:00πμ - 13:00μμ.
Τεχνική Υποστήριξη: Δε-Σα: 9:00πμ - 13:00μμ.

Τηλέφωνα Παραγγελιών: (0030) 2331029908
ΦΑΞ: (0030) 2331067680
email: info@gramiltd.net
Newsletter
Εγγραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές: